Skip to main contentHome  /  Rechtsgebieden  /  Over ons  /  Contact

Over Birne Advocaten

Birne Advocaten is gevestigd aan het Businesspark Friesland-West 41 in Heerenveen.

Wij staan zowel ondernemers als particulieren bij als ze behoefte hebben aan juridisch advies of als ze willen worden bijgestaan in een procedure. We houden ons voornamelijk bezig met een beperkt aantal rechtsgebieden: het arbeidsrecht, het ondernemingsrecht en het onroerend goed- en bouwrecht. Daarnaast behandelen we vanzelfsprekend zaken op het gebied van het algemeen civiel recht.

Naast particulieren weten ook ondernemers de weg naar ons kantoor goed te vinden. Onder andere bouw gerelateerde bedrijven – waaronder aannemers, installateurs, afwerkbedrijven en toeleveranciers – vragen regelmatig om advies of willen dat we hen vertegenwoordigen in een procedure.

De advocaten van Birne Advocaten delen een jarenlange ervaring en gedrevenheid. De uitdaging van het werk zit voor ons in het maximale resultaat voor u, de cliënt, niet in de standaardaanpak. Juist in de details kan de ‘winst’ zitten.

Als u behoefte heeft aan juridisch advies of als een procedure niet (meer) kan worden voorkomen, aarzelt u dan niet en bel vrijblijvend voor een afspraak.

de heer

mr. P.H. Redeker (Peter)

ADVOCAAT

de heer

mr. R.H. Hulshof (Rudolf)

ADVOCAAT

de heer

mr. P.H. Redeker (Peter)

ADVOCAAT

de heer

mr. R.H. Hulshof (Rudolf)

ADVOCAAT