Overweegt u hoger beroep instellen? Twijfelt u aan de in een lopende beroepsprocedure gekozen strategie? Neem dan vrijblijvend contact op met Birne Advocaten (0513-760 860) om de mogelijkheden en risico’s te bespreken.

Heeft u zojuist een uitspraak van een rechtbank of arbiter (in eerste aanleg) ontvangen? Als u het niet eens bent met een uitspraak van een rechter of een arbiter, dan hoeft u zich daar niet in alle gevallen bij neer te leggen.

Birne Advocaten kan u ook in de vorm van een second opinion adviseren over uw kansen in beroep. Vanzelfsprekend kan Birne Advocaten u (vervolgens) ook bijstaan in een procedure.

De aandacht die uw zaak bij ons krijgt, kan het verschil maken. Een duidelijk voorbeeld daarvan leest u in deze uitspraak. In die zaak trad Birne Advocaten overigens niet in eerste aanleg, bij de rechtbank, op.

Wij hebben ervaring met procedures bij gerechtshoven en arbitrage-instituten, waaronder de Raad van Arbitrage voor de Bouw en de Raad van Arbitrage voor Metaalnijverheid en -Handel.

De periode waarin hoger beroep kan worden ingesteld is beperkt. Neem voor een vrijblijvend gesprek dan ook tijdig contact met ons op. Dan bespreken we of een hoger beroep in uw geval mogelijk en zinvol is en wat de mogelijke vervolgstappen kunnen zijn.