Birne Advocaten is gespecialiseerd in arbeidsrecht, onroerend goed- en bouwrecht, ondernemingsrecht en burgerlijk procesrecht

ARBEIDSRECHT

Birne Advocaten helpt werkgevers en werknemers arbeidsconflicten te voorkomen. Ook als een procedure onvermijdelijk is, kunnen we u natuurlijk bijstaan. Peter Redeker heeft jarenlange ervaring als advocaat in het arbeidsrecht en heeft in 2000 de specialisatieopleiding Arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Neem nu vrijblijvend contact met hem op.

Ondernemingsrecht

Ondernemers lopen regelmatig aan tegen juridische vragen. Of het nu gaat om het personeel, om de verhouding met een bank of om de incasso van onbetaalde facturen. Degelijk en snel juridisch advies kan het verschil maken. Birne Advocaten adviseert ondernemers in uiteenlopende kwesties. Peter en Rudolf hebben beiden een specialisatieopleiding insolventierecht afgerond en kunnen ondernemers dus ook in financieel moeilijke tijden adviseren. Neem nu vrijblijvend contact op met Peter Redeker of Rudolf Hulshof.

Onroerend goed- en bouwrecht

In onroerend goed- en bouwkwesties spelen vaak grote financiƫle belangen. Die belangen wilt u alleen toevertrouwen aan een specialist. Daarvoor neemt u vrijblijvend contact op met Rudolf Hulshof van Birne Advocaten. Hij heeft in 2010 de specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht aan de Grotius Academie afgerond.

Burgerlijk procesrecht

Als u het niet eens bent met een uitspraak van een rechter of een arbiter, dan hoeft u zich daar niet in alle gevallen bij neer te leggen. Vaak kunt u hoger beroep laten instellen door een advocaat. Birne Advocaten kan u adviseren over uw kansen in hoger beroep. Daarnaast kan Birne Advocaten u bijstaan in een procedure in hoger beroep. De termijn om hoger beroep in te stellen is beperkt. Neem dan ook tijdig en vrijblijvend contact op met Peter Redeker of Rudolf Hulshof.